Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "јавен оглас"

Македонија

Министерството за внатрешни работи согласно своите организациони потреби, како и согласно одредбите од Законите за внатрешни рабои и за полиција и подзаконските акти денес...