Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "шилегов"

Македонија

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, информира дека во градот се пребројани и забележани во регистар не повеќе од 2.500 кучиња скитници. Оваа бројка, Шилегов...

Македонија

Петре Шилегов денес организираше фингирана јавна расправа поврзана со Универзална сала. Поголемиот дел од учесниците беа луѓе блиски до власта или луѓе кои имаат...