Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Шешељ"

Балкан

Во студиото на ТВ Пинк гостувале епидемиолог и министерка за труд др. Дарија Кисиќ Тепавичевич, Воислав Шешељ, претседател на Српската радикална партија и Чедомир...