Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "череп"

Свет

Семејствата претежно чуваат часовници, свеќи, рамки на камините, но ретко кој чува череп што носи очила. Овој необичен сувенир го чувало семејство во Тенеси, не знаејќи...