Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Чарли Чаплин"

Свет

Актерот Чарли Чаплин умрен на католички Божиќ во 1977 година, на 88-годишна возраст. Веста растажила милиони негови фанови ширум светот, но не колку и...