Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Фрањо Туѓман"

Балкан

Првиот претседател Фрањо Туѓман лично се заложил Жељко Ражнатовиќ Аркан да биде пуштен од затворот Рементинец крај Загреб. Тоа се случило во 1990 година....