Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "филипче"

Македонија

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче на денешната прес-конференција информираше за состојбата со епидемијата во земјата, согласно извештајот на ИЈЗ за минатата недела...