Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "факултет за безбедност"

Македонија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и државната секретарка м-р Магдалена Несторовска учествуваа на традиционалното предновогодишно академско кафе, кое годинава се реализираше „онлајн“ во...