Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "уписен рок"

Македонија

Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола, денеска и утре го реализира вториот уписен рок за студенти бруцоши, а можност за студирање во новата академска година имаат уште...