Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Универзална Сала"

Македонија

Градоначалникот Петре Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти плановите на Град Скопје за реконструкција на објектот на Универзалната сала. – По усвојувањето на ребалансот...