Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Тутунари"

Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во негов стил, поетски, вчера изрази загриженост за откупот на тутунот и побара владата да им помогне на тутунарите кои протестираа...