Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Труд и социјална политика"

Македонија

Министерката за труд и социјалана политика Јагода Шахпаска денеска учествуваше на Националната конференција за недискриминација организирана од страна Мрежата за заштита од дискриминација. „Борбата...