Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "тоалетна хартија"

Забава

Градот Донггуан на југоистокот на Кина ја суспендираше употребата на уредот за препознавање лица во јавните тоалети, со што се ограничуваше количината тоалетна хартија....