Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Стојко Пауновски"

Македонија

Пред малку медиа.мк стапи во контакт со директорот на Пазарна Инспекција, Стојко Пауновски, кој не информираше дека пред малку инспектори пристигнале во локалот “Интермецо”...