Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "средношколци"

Македонија

Утрово, на состанокот на Комисијата за заразни болести, присуствуваа и претставници од Сојузот на средношколци. На редовната координација, од страна на претставниците на комисијата...