Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Соопштение за јавност"

Македонија

Парите на тутунарите одат за Макпетрол, олигархот Заев ги извиси тутунарите. Зоран Заев се уште нема решение за ниската цена на тутунот поради која...

Македонија

Секогаш кога се работи за прашања важни за државата и граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ или нема став или ако го има е целосно спротивен на интересите...

Македонија

Соопштение за јавност Граѓаните шест пати во изминатите четири години ги поразија лагите, манипулациите и деструкциите на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски. Блокадите и опструкциите...