Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Соборниот храм „Свети Климент Охридски“"

Македонија

Годинава  нема да има голем собир пред Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје со кој традиционално се одбележуваше Бадник во пресрет на големиот празник...