Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Синиша Михајловиќ"

Балкан

Легендарниот српски фудбалер и тренер Синиша Михаловиќ требал уште летото да стане почесен граѓанин на Болоња, но официјалното решение на градоначалникот и понатаму чека....