Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "сигнал"

Свет

Апликацијата за кореспонденција, популарниот Сигнал, досега се сметаше за најбезбедна кога станува збор за преписка преку интернет. Сепак, израелската компанија за сајбер безбедност „Селебрит“ тврди...