Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "серија а"

Спорт

Претседателот на Италијанската фудбалска федерација, Габриеле Гравина, побара од италијанските власти да не бараат прекинување на сезоната во италијанската Серија А доколку владата донесе...

Спорт

Денеска со ждрепка беше одреден распоредот на натпреварите за новата сеозна во италијанската Серија А. Популарното Калчо новата сеозна ќе ја започне на 19...

Повеќе