Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Св. Ѓорѓија"

Македонија

На денешен ден верниците со православна вероисповед го празнуваат посен свети Ѓорѓија. Освен како семејна слава, овој голем ден се празнува и како именден...