Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Свештеник"

Свет

Италијански свештеник кој поттикнувал на проституција денес е осуден на седум години затвор, јави АНСА. Отец Џовани Усаи, основач на центар за рехабилитација во...