Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Свети Стефан"

Македонија

Православните верници денес го слават третиот дена Божиќ и Стефанден, божиќна слава. Православната црква го одбележува денес празникот посветен на Светиот првомаченик и свештеник...