Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Сафет Бишевац"

Македонија

Сафет Бишевац кој беше кандидат на Мицкоски за пратеник во Собранието, во дебата на ТВ 24, го спореди интервјуто на Заев и неговото однесување...