Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "саса"

Македонија

Изутрината пред шест часот истече јаловина во рудникот Саса кај Македонска Каменица. Рудникот има поново јаловиште, каде се собира остатокот од активноста на рударите...