Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "санкционирани"

Македонија

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.12.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град...