Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Роберт Вилсон"

Свет

Годинешни добитници на Нобелова награда за економија се Американците Пол Милгром и Роберт Вилсон, од Универзитетот Стенфорд. Тие беа наградени за нивната работа на аукциски...