Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "рестрикции"

Свет

Европските земји сè повеќе ги менуваат рестриктивните мерки за да спречат понатамошно ширење на коронавирусот. Училиштата и угостителските објекти се затвораат, се воведува полициски...