Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Регулаторна"

Македонија

Синоќа во Клан Македонија имаше дебата за зголемување на електричната енергија, како и зголемување на 7,4% електрична енергија за домаќинствата. Меѓу гостите во дебатата...