Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "професор"

Балкан

Професорот на Лондонската школа за економија и политички науки, ЛСЕ, Џејмс Кер-Линдзи оценува дека на состанокот на официјалните претставници на Белград и Приштина во Белата куќа во...