Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "прес"

Македонија

Интегрален текст од прес конференција – Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Пoчитувани,           Додека Мaкедонија тоне во долгови, работниците чекаат милостина, граѓаните се се’ посиромашни,...