Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Престрелка"

Македонија

Медиа.мк ексклузивно дознава дека пред малку се случи престрелка помеѓу две групи во која учествувал сопругот на градоначалниката на Арачиново. Во престрелката според нашите...