Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Православие"

Македонија

Премиерот Зоран Заев испрати писмо до неговата светост, патријархот Вартоломеј, поглаварот на Цариградската патријаршија, во кое се навраќа на средбата во Истанбул на која...