Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "подгорица"

Балкан

Земските остатки блаженопочинатиот црногоцско-приморски Митрополит Амфилохие денес е погребан во крипта во Соборниот Храм Христово воскресение во Подгорица. После говорот, ковчегот со телото на митрополитот Амфилохие...