Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Патријарх Иринеј"

Балкан

Поворката со посмртните останки на патријархот Иринеј пристигна во храмот Свети Сава околу 12:30 часот, по што стражарите на српската армија го донесоа ковчегот...

Балкан

Дошло до нагло влошување на здравствената состојба на патријархот Иринеј (90) поради што е приклучен на апарати за оджување на виталните органи. Патријархот бил...