Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Оливер Дерковски"

Македонија

Дента после изборниот пораз, кој претседателот на ВМРО-ДПМНЕ се обиде да го претстави како победа, Мицкоски изрази сомнеж во се освен во првиот човек...