Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Никола Попоски"

Македонија

Поранешниот пратеник и министер за надворешни работи на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Попоски, кој спротивно од заклучоците на партиските тела, по изборите напиша дека партијата е...