Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Наташа Петровска"

Македонија

Градоначалничката на Битола Наташа Петровска е позитивна на Ковид 19. Информацијата ја објави на својот Фејзбук профил. Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест...