Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Михаел Рот"

Македонија

Германскиот министер за Европа Михаел Рот утрово го оцени како тешка политичка грешка запирањето на напредокот на Северна Македонија кон ЕУ. Тој вели дека...