Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Миле Јанакиески"

Македонија

Поранешниот премиер Никола Груевски е осуден на казна затвор од една години и шест месеци, а екс министерот Миле Јанакиески на условна казна затвор...