Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Марјан Лазовски"

Македонија

Денеска, македонската кошарка загуби уште едно големо име. Прерано, на 58 годишна возраст, нè напушти големиот Марјан Лазовски. Поранешниот играчки големец на МЗТ Скопје,...