Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "мане јаковлевски"

Македонија

Наместо да ги обединува и зацврстува партиските структури, Мицкоски дополнително внесува раздор и расправии.Вака накусо се коментира првиот одржан состанок на новиот состав на...