Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Малчанскиот берберин"

Балкан

Нинослав Јовановиќ, познат како Малчанскиот берберин, денес беше осуден на доживотен затвор затоа што на 20 декември минатата година во населбата Брзи Брод киднапираше 12-годишно...