Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Лука Бојовиќ"

Балкан

Страхиња Стојановиќ(30) кој на 13 септември загина на Нов Белград во експлозија на бомба подметната под неговиот џип, наводно ликвидиран е поради предавство на...