Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "лотоарија"

Свет

Во октомври 2018 година,  48-годишна германска келнерка освои 184  милиони франци или околу 170 милиони евра на лотарија. Но и покрај тоа таа продолжила да работи како келнерка, а зошто...