Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Леукемија"

Македонија

Почина 24-годишниот Филип Димишковски кому пред две години му беше извршена првата трансплантација со матични клетки од несроден дарител. Нема официјална информација која е...