Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Лесковац"

Балкан

49-годишен пациент заразен со корона од околината на Лесковац, кој бил сместен во „Ковид“ болницата во психијатриското одделение во Лесковац, се обидел да изврши...