Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "лажни документи"

Македонија

Против 20-годишен косовски државјанин Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен предлог за кривично дело – Фалсификување исправа од член 378 став 3 во врска...