Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "кујна"

Македонија

Затворените калцони приготвени на овој начин имаат одличен вкус и изгледаат совршено. Тестото е фино и меко, однадвор корцкаво, а внатре филувано со состојки...