Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "Кузеска"

Македонија

Прес-конференција, Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ Почитуванa јавност, Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев продолжува сo силна, ефикасна и навремена поддршка за...

Македонија

Прес-конференција, Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ Почитувани граѓани Домашните производи кои ги купувате денеска, како и ИТ опрема, ќе ви го вратат целосниот пресметан...